Landet runt | SPF Halland

Grötfest med SPF Drängsered

SPF Halland
Publicerad 2011-12-12

Ett hundratal medlemmar samlades denna sena eftermiddag i Brännö Folkets Park. Glögg och pepparkaka serverades. När alla slagits sig ner vid de vackert dukade borden blev det lite information om vad som var aktuellt.
Ett flertal nya medlemmar hälsades speciellt välkomna till föreningen och de närvarande byombuden presenterade sig för dem. När detta var avklarat kom lucia
på besök.  Det var barn från klass 3 i Kinnareds skola som utgjorde luciatåget och de gjorde ett mycket uppskattat framförande. Ordf. tackade lucia med följe och överlämnade en penninggåva tillklassen och en liten blomma till dess ledare.

Nu var det dags att ta för sig av gröten och skinksmörgåsarna som föreningens flitiga damer och herrar från Kinnared/Brännögård lagat till under dagen och trevligt dukat fram. Ett stort tack för deras värdefulla arbete.
Alla lät sig väl smaka och njöt av trevlig samvaro.

När alla var mätta och belåtna tog kvällens underhållning vid. Leopold Walin och Rune Christiansson spelade och sjöng för oss. Kaffe och pepparkakor serverades och det blev dragning på lotterierna som sålts liksom inträdeslotten. Många lyckliga vinnare kunde hämta fina vinster skänkta av företag och enskilda medlemmar. Ordf. tackade alla för vinsterna och framförde speciellt tack till Bertil som varit runt på flera företag och fått vinster till föreningen. Tack framfördes även till föreningens sekreterare Ella som lägger ner ett otroligt stort arbete för föreningen men sällan blir ihågkommen för detta.

Ordf. framförde också tack till de som jobbat i köket hela kvällen och en liten blomma överlämnades. Slutligen önskade han och styrelsen alla en God Jul och välkomna till årsmötet i februari.

SPF Halland
Publicerad 2011-12-12

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas