Hardy Eriksson underhöll på SPF:s månadsträff i Bjurholm
Landet runt | SPF Västerbotten
Hardy Eriksson och hans doatjej Gunnel Sundqvist underhåller. Foto Lage Algotsson

Hardy Eriksson underhöll på SPF:s månadsträff i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-01-21

Ett 60-tal medlemmar trotsade kylan sökte sig till kyrkstugan i Bjurholm. Det som lockade var SPF:s månadsträff med Hardy Eriksson som inbjuden underhållare. Han vill inte benämnas trubadur trots att han sjunger och spelar gitarr, han vill kalla sig för underhållare och i första hand roa sina åhörare. Han inledde med joddling och sjöng ett par egna låtar, bland annat Jag är inte rädd för att bli gammal, innan han tog hjälp av sin sambo och doatjej Gunnel Sundqvist  bland annat i Tom Dooley och Jag hade en gång en båt.

Fikat som bestod av smörgås och hembakade kakor ordnades denna gång av ett gäng damer och en herre från Bjurholm. Lotter såldes med tunnbröd och blomstercheckar som en del av vinsterna. Sture Eriksson passade på att berätta om den kommande teaterresan till Risliden innan Hardy drog några låtar till.

Äldreomsorgschef Elena Jakobsson och distriktssköterskan Susanne Lindgren var inbjudna för att informera om hemsjukvård som kommunen övertog den 1 september. De berättade vad hemsjukvård innebär och hur det fungerar. Förutom hembesök av distriktssköterska ingår arbetsterapeut och sjukgymnast i teamet. I nuläget finns 28 inskrivna vårdtagare.

Aina Nygen avslutade med att tacka de medverkande för trevlig underhållning och god information samt påminde om kommande årsmöte.

Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-01-21
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas