Härligt sväng med gamla örhängen
Landet runt | SPF Västmanland

Härligt sväng med gamla örhängen

SPF Västmanland
Publicerad 2011-11-01

Ett 100-tal seniorer hade kommit för att höra Elin Jaurings kvartett spela melodier man minns på Köpingshus sammankomst. Det är alltid lika trevligt att ha denna kvartett hos oss och visst fick vi höra ett antal melodier som väcker våra olika minnen till livs. I kvartetten ingår förutom Elin Jauring, Bertil Hahre, piano, Kjell Hedqvist, kontrabas och Tommy Ericsson, trummor. Vem minns inte exempelvis I dina kvarter, Jazzgossen, En månskenspromenad, All of me och många flera gamla örhängen.

Så kom det en överraskning också då Elin hade tagit med sig två tjejkompisar och det var Anna Ytterberg Nerman och Anna Jauring. De tre kallar sig The Sweet old-fashioned Girls. De sjöng också gamla godingar som bland annat Ja-da, Min soldat, Båtlåt, Inte Mod. Det svängde riktigt härligt hela eftermiddagen och många, långa applåder fick de från publiken.

Den trevliga eftermiddagen avslutades som vanligt med kaffe och lottdragning innan vi gick ut i höstvädret med duggregn, vilket inte gjorde så mycket då vi hade haft så trevligt.

Inga-Britt Lövelius

SPF Västmanland
Publicerad 2011-11-01
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas