Landet runt | SPF Skaraborg

Heder åt mötesarrangörerna

SPF Skaraborg
Publicerad 2011-08-11

Entertainern, grisbonden, Vindmöllekramaren och medlemmen i Grynkorvsakademin Valle Viktorsson från Norra Vånga kåserade om innevånarna i Skaraborgs kommuner och dess särdrag. Även smålänningar med extrema levnadsvanor fick en släng av sleven.
 Detta var sista träffen före sommaren, nästa träff blir i september med uppstart för hösten och modevisning/ försäljning.Men innan dess sker det en massa aktiviteter. Läs medlemsprogrammet.
 Vinnare av tipspromenaden med kluriga frågor blev: Maj- Britt Andersson. Ingbritt Gustavsson och Rut Johansson. Vinnare av skiljefrågan blev också Maj- Britt Andersson. Grattis!
 Man kan inte annat än att förundra sig över SPF:arnas glädje och ambitioner för att ställa upp för varandra. Varje träff jobbar ett 30-tal personer med administration, ekonomi, lotterier, tävlingar, tar emot anmälningar, plockar fram möblemang, dukar och pysslar. Serverar god och välkomponerad mat. Ett föredöme för andra föreningar, där ett fåtal eldsjälar får slita utan  att möta den uppskattning de så väl är förtjänta utav.
Insänt av Reidar Forsblad

SPF Skaraborg
Publicerad 2011-08-11

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas