Landet runt | SPF Västerbotten

Hedersmedlemmar hedrades i Flurkmark

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-04-18

alt
Sten Lindberg överlämnade hedersbevis till Torsten Leontinsson, Ingegerd Karlsson, Henry Andersson,Tore Söder och Sven-Gösta Nillson. Foto: Nils-Åke Sandström

Vid SPF Umeå Norras månadsmöte i Flurkmark underhöll Laila och Lars Windelius med sång och musik. Ett 90-tal medlemmar fick lyssna till en mängd visor av bl a Evert Taube samt 40-talsmelodier.

Makarna framförde även visor på västerbottensdialekt. Det grekiska stränginstrumentet bouzouki förstärkte känslan av befinna sig vid medelhavet, då några grekiska sånger framfördes.
Därefter överlämnade ordförande Sten Lindberg hedersbevis till  5 medlemmar som under 2011 fyller 85 år. Det innebär att de i fortsättningen inte behöver betala någon årsavgift, men ändå ha kvar de rättigheter som följer med medlemsskap i SPF.  Hedersbeviset får ses som uppskattning på troget medlemsskap.
Efter kaffe med smörgås och kaka fortsatte makarna Windelius med underhållningen och då med allsång. Medlemmarna bildade en jättekör och sjöng bl a 4-stämmigt. Därefter lotteridragning och utlottning av trisslotter på motionskorten. Ordförande  tackade slutligen Laila och Lars Windelius samt övriga som på olika sätt medverkat till en trevlig eftermiddag.
Inskickat av Nils-Åke Sandström

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-04-18

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas