Hemlig resa för Tre Äss
Landet runt | SPF Älvsborg Södra

Hemlig resa för Tre Äss

SPF Älvsborg Södra
Publicerad 2011-10-27

Höstupptakten för Tre Äss Sandared – Sandhult – Sjömarken blev en trevlig upplevelse – trots att vädrets makter inte var vänliga! Start vid Sandhults idrottsplats. 18 bilar med 61 deltagare ringlade sig fram genom Sjuhäradsbygden ner med Fristad Hed, som första anhalt.

Där berättade Åke Caarp om intressanta händelser och personligheter, som passerat revy Drygt 100 år av militär historia resulterar givetvis i många roliga och överraskande historier, som roade.
Biltåget rullade vidare och nästa stopp var vätskekontroll och en deltävling, där det gällde att känna vikten på några stenar. Under resans gång fanns bokstäver utplacerade, och det gällde att kombinera dessa till resans lösenord, som blev ”höstmanöver”
Resan avslutades med delikat sill-och laxtallrik på Bredareds Golfrestaurang. Efter måltiden följde prisutdelning och information. Det gällde kommande resa till Göteborgsoperans West Side Story, avslutning och prisfest för motionstävlingen i Bredared 21 sep. samt Veteranvetarnas tävlingsdagar. Ordförande Sven Fagerberg tackade Åke Caarp, Bernt Elf och Valter Peterson för ett lyckat arrangemang. Alla hälsades välkomna till nästa möte den 18 okt. i Nordtorp

SPF Älvsborg Södra
Publicerad 2011-10-27
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas