Landet runt | SPF Västerbotten

Hörneforsrevyn

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-03-10

Hörnefors. 23 personer hade hörsammat erbjudandet om en gemensam bussresa anordnad av SPF Sydporten och PRO till ”Hörneforsrevyn 2014, revyn outside the box” på Saga-teatern i Umeå. Resan avrundades med en måltid i lugn miljö.

Revynumren genomfördes i ett rappt tempo med minimal rekvisita. Den röda tråden genom hela föreställningen var Dräparns arga samhällssatir. Dansnumren framfördes suveränt liksom sånginslagen. Många aktuella frågor berördes, till exempel kostnader, platsbrist och köer inom sjukvården, granskning av krogverksamheten, facebook med mera. Den klart dråpligaste sketchen handlade om värdfolket som bjudit in sina nya grannar på mat i förhoppningen om att få låna deras lövsug. Gästernas dieter, allergier och religioner gjorde det omöjligt för värdfolket att tillfredsställa gästernas krav. Lammsteken borde ha varit halal-slaktad, då ett av paren var muslimer just den här veckan när månen var i sjunde huset. Gästerna ville dock gärna låna värdfolkets lövsug!

Efter föreställningen intogs en buffé i en familjär och trevlig anda. Bussresenärerna återvände till Hörnefors mätta och belåtna med ett leende på läpparna.

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-03-10
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas