Jazz och schlager hos Sydporten
Landet runt | SPF Västerbotten
Foto Carina Wiklund

Jazz och schlager hos Sydporten

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-11-01

Hörnefors. Ivars band var huvudattraktionen vid SPF:s medlemsmöte i oktober. Bandet, som består av Ivar Dahlström, Eskil Nilsson, Jan Sundberg och Bengt Långström hade för dagen kompletterats med en gästartist, nämligen Stig Algotsson. Kända jazz- och schlagermelodier blandades och publiken sjöng med i allsånger.

Mötet påbörjade en process på temat Livslust, ett sätt att med inspiration och förnyelse utveckla föreningen. Vid kaffeborden samtalades kring förslag till nya och fräscha idéer med kaféträffar med olika intresseinriktningar. En annan fråga som lyftes, avsåg ”fixargrupp” bland pensionärer, då föreningen fått förfrågningar om hjälp med t ex gardinbyten. Intresserade personer uppmanades att kontakta föreningens ordförande Catarina Wiklund. Ämnet tas upp på nytt nästa månadsmöte.

Information i övrigt avsåg höstens däckbyteserbjudanden där betalningen fortfarande går till hjälpverksamhet, inspirationsdag om högläsning för personer med demens, det kommande studiebesöket hos Volvo Lastvagnar samt möjligheter att gå med i läsecirkel och boulespel.

Ett tack förmedlades från Operation Smile, som mottagit behållningen från vårens däckbytarinsats. Mötet avslutades med vinstutdelning på sålda lotterier och tack till musikerna och kaffekommittén.

På bilden: Margareta Sandström sjunger tillsammans med dagens konferencier Carl-Axel Åsell

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-11-01

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas