Julfest på Majstångsbacken
Landet runt | SPF Dalarna

Julfest på Majstångsbacken

SPF Dalarna
Publicerad 2012-12-14

Ett 90-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan till festen den 9 december. Ordf. Stig Sjöholm hälsade välkommen och önskade oss en trivsam eftermiddag i den fullsatta lokalen. SPF-stompers spelade medan gästerna samlades.
Det är en spelglad kvartett, bestående av Maj-Lis Burtus, Hans Gunnerås, Leif Englund och Börje Elofsson. De spelade både julmusik, kända valser och många andra populära låtar.
Medlemmarna fick därefter avnjuta en jultallrik med flera hemlagade rätter,nybakat tunnbröd samt kaffe med saffransbröd, även det hembakat.

Vid det populära paketlotteriet var det trångt om saligheten, alla ville köpa lott för att eventuellt vinna ett paket med hemligt innehåll. Bengt Johansson förrättade dragning på entrébiljetten och delade ut vinster för detta.

Den hemliga tomten blev intervjuad av Börje Elofsson och han svarade bara genom att nicka eller ruska på huvudet. Det tog inte lång tid innan han blev avslöjad som vår egen SPF-ordf., nämligen Stig Sjöholm. Den som gissade rätt fick en liten julkorg som vinst.

Eftermiddagen avslutades med att SPF-Stompers spelade härlig musik för oss, därefter tackade ordf. alla som ordnat med denna fest, både kommitéer, kökspersonal m fl.

SPF Dalarna
Publicerad 2012-12-14
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas