Julfest på Majstångsbacken
Landet runt | SPF Dalarna
Den 2:a advent kom Julen till SPF i Mora

Julfest på Majstångsbacken

SPF Dalarna
Publicerad 2013-12-13

Förväntansfulla SPF-pensionärer minglade med julglögg och pepparkaka i foajén på Majstångsbacken. Dörrarna öppnades till festligt dukade julbord. Bertil Skeri, dragspel, och Stig Nilsson, fiol, bjöd till bords med många välkända julmelodier.

När alla låtit sig väl smaka av tallrik med sill och kallskuret dukades borden av och ljuset släcktes. Lucian Karin Danielsson-Näsdal och tärnorna Ia Allerhed, Maria Backman och Sofia Andersson, alla tidigare luciakandidater i Mora, fyllde hela festlokalen med sina vackra röster. De bjöd på ett mycket vackert luciaframträdande.

Därefter serverades varma juldelikatesser från ett dignande bord. Musikanterna Bertil och Stig beledsagade alla matglada gäster med melodier som Koppången och En månskenspromenad.

Kaffe och kaka avslutade en alltigenom god och trevlig kväll. Många var de som fick med sig fina vinster hem. Nu ser alla SPF:are fram mot ett digert och spännande program år 2014. Ordförande Stig Sjöholm tackade alla medverkande och önskade en God Jul och Ett Gott Nytt År!

Bertil

SPF Dalarna
Publicerad 2013-12-13
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas