Julmiddag på Värdshuset i Bjurholm
Landet runt | SPF Västerbotten
Musikerna Göte Karlsson och Rolf Eckeskog med Louise Bonta dagens allsångsledare. Foto: Lage Algotsson

Julmiddag på Värdshuset i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2013-12-13

Årets julmiddag intogs på Värdshuset i Bjurholm. Det var SPF:are som träffades. Efter värmande glögg med russin och mandel var det dags att ta för sig av det dignande julbordet med alla julens rätter varav lutfisken var en av alla läckerheter. Våra mest kända julsånger sjöngs ur det splitternya sånghäftet med Götes duo som musiker och ordf Louise Bonta som allsångsledare. Stämningen vid borden var god, sånglusten likaså. Lagom till kaffet såldes lotter med blomstercheckar och julrosor som vinster.

Ett 40-tal medlemmar har nyligen besökt Backens kyrka för att lyssna på Anna-Lotta Larsson och hennes musiker som tillsammans med kyrkokören framförde ett fantastiskt stämningsfyllt program. Sture Eriksson passade nu på att informera om kommande evenemang, en bussresa till Risliden med middag och revy av Rislidenamatörerna. Aina Nygren informerade om programmet för kommande år med Hardy Eriksson som gäst vid första månadsträffen.

Lotta Bäckman från Studieförbundet Vuxenskolan tackade SPF för ett gott samarbete det gångna året. Louise Bonta framförde föreningens tack till Vuxenskolan. Hon tackade också styrelsen och medlemmarna  för deras goda insatser under det år som gått. Louise passade också på att nämna att hon kommer att flytta och därför inte kan fortsätta som ordförande. Hon tackade för den lärorika tid hon haft som ordförande och alla fina aktiviteter hon kunnat deltaga  i och haft möjligheter att lära känna så många trevliga seniorer. Aina Nygren avtackade Louise för den tid hon varit föreningens ordförande. Som avslutning tillönskades alla deltagarna en god jul och ett gott nytt år.

Text Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2013-12-13
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas