Klubbafton – SPF klubb 65 Hallstahammar
Landet runt | SPF Västmanland
Foto: Börje Landin

Klubbafton – SPF klubb 65 Hallstahammar

SPF Västmanland
Publicerad 2013-05-06

Torsdagen den 11 april var det klubbafton hos SPF klubb 65 i Hallstahammar och jag beslutade mej för att gå dit. När jag kom hade redan ett 60-tal medlemmar samlats och herrarna i matlagningscirkeln var i full färd med att värma korv och grilla mackor.

Milton Johansson spelade gamla kända låtar från 60-talet och eftersom det var kö till köket så beslöt jag mig för att prova på lite dart.  Det visade sig inte vara så lätt så jag tänkte att i stället pröva att kasta en boll i en hink, det kan väl inte vara så svårt. Jo, pyttsan inte en enda boll kom i. Inte min dag i dag så jag tröstade mig med en varm smörgås och den smakade utmärkt. Nu var det dags att tävla i musikkunskap. Hans Eriksson hade skapat en musikgissningstävling där man förutom att kunna låtens namn även skulle kunna vem som sjöng och vem som skrivit låten. Vi tävlade i olika lag där de som satt vid samma bord bildade ett lag. Mitt bord vann inte men det gjorde däremot Marianne Ihrséns bord.

Erik Holsten gick och sålde lotter och jag köpte några i hopp om att vinna en chokladask. Nu var stämningen på topp och man ska ju sluta när det är som roligast och roligt hade jag haft och ett stort grattis till Birgitta Wiig som vann darttävlingen och Rune Zettergren som kastade i flest bollar samt Ratko Peric som vann på lotteriet.
Till sist ett stort tack till herrarna i matlagningscirkeln.

Birgit Lewin

SPF Västmanland
Publicerad 2013-05-06
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas