Landet runt | SPF Västerbotten

Kommunalråd gästade Kontakt

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-06-08

altStudieansvarig Laila Johansson presenterade studiecirkeln om ”Äldres hälsa med Passion för livet” som styrelsen under våren deltagit i. Medlemmarna fick möjlighet att anmäla sitt intresse för denna cirkel som startar igen till hösten.
Kommunalrådet berättade om vad som händer i kommunen just nu och vad som planeras framöver bland annat om två företag som är i färd att komma igång med sin verksamhet och beräknas ge 40 respektive 15 arbetstillfällen. Nyman berörde också kommunens ekonomi som för år 2011 ser bra ut. Han berättade om de fina resultat kommunen fått vad det gäller mätningar på särskilda boenden och företagsranking. Han nämnde också att ett vindkraftbolag anmält sitt intresse för att etablera en vindkraftpark inom kommunen. Ladan i centrum kommer under sommaren att vara bemannad med arbetsledare och ungdomar för turistinformation
Deltagarna fick möjlighet att ställa frågor och få svar av kommunalrådet innan det var dags för fika som ett gäng damer från Bjurholm ordnat. Efter dragning av lotteriet med fina vinster varav en del skänkta av Sigrid Bäckström fortsatte kommunalrådet med sin information. Som avslutning sjöngs allsång till ackompanjemang av Götes duo.
Bilden = Ordf Rolf Eckeskog tackar kommunalrådet Ingemar Nyman för att han ställer upp och informerar oss personligen.
 
Text Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-06-08
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas