Kommunalrådet i Bjurholm besökte SPF Kontakts månadsträff
Landet runt | SPF Västerbotten

Kommunalrådet i Bjurholm besökte SPF Kontakts månadsträff

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-05-14

Enligt tradition så bjuds kommunalrådet i Bjurholm in till SPF Kontakts månadsträff maj månad. Så ock detta år. Alltså var Ingemar Nyman inbjuden att informera om göranden och låtanden inom kommunen.

Ingemar Nyman ser positivt på Bjurholms framtid. Befolkningen ökar. Två stabila företag har etablerat sig i kommunen vilket medfört ökad inflyttning framförallt av barnfamiljer. En ny förskoleavdelning och grundskoleelever motsvarande en hel klass har tillkommit. Nyman informerade om utökning av antalet demensplatser, införande av nattpatruller i hemtjänsten samt ombyggnation av hyreshus till seniorboende som ska vara inflyttningsklart den 1 augusti. Han berättade också om flyktingmottagning av bland annat ensamkommande flyktingbarn. Nyman svarade på deltagarnas frågor i de olika ämnesområdena.

Efter fikat som några damer och herrar från Balsjö ordnat kom bingobrickorna fram. Det spelades bingo för första gången i föreningens historia. Sture Eriksson informerade om kommande Trondheimresa med platser kvar. Aina Nygren avslutade med att tacka dagens gäst för intressant information samt köket för gott fika och påminde om kommande utflykt till Agnäs.

Text Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-05-14
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas