Konferens i Västernorrland
Landet runt | SPF Västernorrland

Konferens i Västernorrland

SPF Västernorrland
Publicerad 2011-11-06

Torsdag 27 oktober träffades länets SPF-klubbars ordföranden, IT-, Trafik- och Rekryteringsansvariga till fyra skilda konferens- och utbildningsdelar i Folkhögskolan i Härnösand.
Distriktets ordförande Jarl Strömbäck hälsade välkommen i Kempesalen varefter Kicki Gärdin från skolan talade över ämnet ”Vikten av att se möjligheter”.
Trafikgruppen hade ett digert program att avverka så man startade omedelbart därefter i egen lokal. För övriga ägnades förmiddagen åt gemensam utbildning i särskilt medlems- och rekryteringsfrågor. Från förbundet i Stockholm deltog Dagmar Gustavsson. Hon handlägger det centrala medlemsregistret och kan hanteringen av det utan och innan och hade mycket att delge lyssnarna, som också hade många frågor. En specifik värvningsmodul finns i systemet och den förklarade hon i detalj.
Under eftermiddagen sökte sig ordförandena till egen lokal för att behandla bl. a. aktuell info från förbundshåll medan rekrytering och IT fortsatte i Kempesalen.
Skolan har i Kempesalen ett magnifikt konstverk som fyller hela ena långväggen. Det har skapats av Anders Åberg och Kristian Holmgren, lärare vid skolan, berättade i detalj om konstverket innan man skildes åt.

Insänt av Gerhard Cederberg

Bilden visar hur Jarl Strömbäck välkomnar deltagarna

SPF Västernorrland
Publicerad 2011-11-06
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas