Kontakt Bjurholm åt julmiddag på värdshuset
Landet runt | SPF Västerbotten

Kontakt Bjurholm åt julmiddag på värdshuset

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-12-13

SPF Kontakts medlemmar har intagit årets julmiddag på värdshuset. Det bjöds på glögg, godis och mingel innan det var dags att ta för sig av det dignande julbordet. Ordföranden Rolf Eckeskog hade då hälsat välkommen och deltagarna hade sjungit några julsånger med Barbro Strandberg som allsångsledare. Rolf citerade en känd kock som brukar säga att när man äter julmat ska man ta för sig mat fem gånger, man ska börja med sillen o s v.  Alla lät sig i vart fall väl smaka av den goda julmaten.

Lagom till efterrätten och kaffet såldes lotter och många blev glada vinnare av blomstercheckar så här strax före jul. Flera julsånger sjöngs. Ullabritt Ohlsson läste Viktor Rydbergs ”Tomten” som inleds med de välbekanta raderna  ”Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma”.

Som avslutning tackade Rolf deltagarna  för att de närvarat och medverkat till en lyckad julmiddag. Han tackade också för det gångna året och önskade en god jul och ett gott nytt år samt hälsade alla välkomna till kommande månadsträff i januari.

Aina Nygren

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-12-13
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas