Landet runt | SPF Västmanland

Köpingshus har våravslutning

SPF Västmanland
Publicerad 2015-05-12

Traditionsenlig våravslutning ägde rum i torsdags 7 maj i teatersalongen på Forum. Vår ordförande hälsade alla välkomna och Mikael Forsberg berättade att det blivit en tradition att komma och musicera för SPF Seniorerna Köpingshus och att i år kommer både musik-, sång- och  danselever att uppträda.

Programmet inleddes med dans av 6 flickor vita frackar och svarta trikåer där de framförde Ragtime. De ackompanjerades av Lydia Binbach på piano. Sedan uppfördes flera olika musikstycken på piano. Några av eleverna som musicerade var Jenny Hatama  Larsson, David Frielingsdorf, Claudia Frielingsdorf, Martin Larsson, Maja Nygård. Louella Grahn framförde  Habaneran ur Bizets opera. En grupp från Karlbergskolan framförde sång med gitarrackomanjemang.

På scenen avslutade dansgruppen att framföra balettstycket für Elise. Samtliga elever och lärare avtackades med varsin ros.

Efter musikprogrammet  följde som vanligt kaffe och lottdragning. Stort tack till programkommitén och nu ser vi fram emot nya aktiviteter.

Barbro Broman

SPF Västmanland
Publicerad 2015-05-12
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas