Månadsträff i Bjurholm
Landet runt | SPF Västerbotten
Uno Persson, Sture Eriksson och Sverker Holgersson i köket. Foto Lage Algotsson

Månadsträff i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-03-17

Det doftade ljuvligt av våfflor och kaffe på kyrkstugan i Bjurholm häromdagen.  SPF Kontakt hade inbjudit till månadsträff och några herrar med Sture Eriksson i spetsen gräddade våfflor som serverades med grädde och sylt till de 70-talet medlemmar som infunnit sig.

Inbjuden gäst Årets Västerbottning Roland Widmark från Vindeln höjde stämningen ytterligare flera snäpp när han hanterade sin Yamaha 3000. Han inledde med att presentera sig och inbjöd deltagarna till allsång i en del välkända och lättsjungna melodier. Med olika takter och ur olika genrer framförde Roland allt från  Bésame mucho  från den brasilianska filmen med samma namn från år 1987. En brudmarsch och en medryckande Jive hann Roland också med, för att nämna några, innan han övergick till lugnare toner i Barnatro och Videvisan för att slutligen avsluta med Pärleporten.

Alla deltagare kunde äta sig mätta på de välsmakande våfflorna med gott kaffe till. Lotter såldes med fina vinster. Sture Eriksson berättade om kommande Trondheimresa som ska äga rum veckan efter midsommar. Möjlighet fanns också att redan nu anmäla sig till resan. Eva Lotta Bäckman från Studieförbundet Vuxenskolan informerade om aktuella cirklar i ”På en höft”.

Ordf  Doris Jonsson som presenterat dagens program avslutade med att tacka dagens inbjudna gäster. Hon tackade även herrarna i köket för goda våfflor samt de som i övrigt medverkat till en trevlig och välbesökt månadsträff. Hon påminde om kommande månadsträff som kommer att äga rum i EFS lokaler.

Text Aina Nygren

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2014-03-17
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas