Månadsträff med SPF Götene-Kinnekulle
Landet runt | SPF Skaraborg

Månadsträff med SPF Götene-Kinnekulle

SPF Skaraborg
Publicerad 2013-04-02

Inför ett fullsatt Församlingshem hälsade ordföranden Kent Hulth 140 SPF-medlemmar välkomna till marsträffen. Några nya medlemmar som var med för första gången hälsades särskilt välkomna med en applåd.

Därefter var det en allsång under ledning av Jimmy Paulsson och Anders Djup.

Stig Andersson presenterade vårens resor till Fagerås den 3 maj och hemlig resa den 10 juni. Till dessa resor gjordes anmälan under eftermiddagen men det går att anmäla direkt till Stig Andersson. Det var också presentation av 5 dagars resan till Gotland den 6 augusti. Eventuellt kommer det att startas en studiecirkel om Gotland.

En kamratcirkel med blomstervandring startar under maj månad. Anmälan till Runa Nystrand eller Margareta Arwidsson.

Per Rådmark och Stig Hermansson, trafikombud i föreningen ,har varit på kurs genom NTF och fått information om att många cyklister skadas i trafiken. Vid dagens träff hade medlemmarna möjlighet att teckna sig för cykelhjälm.

För underhållningen denna eftermiddag svarade Jimmy Paulsson och Anders Djup som spelade och sjöng välkända Elvislåtar. Ett mycket uppskattat program som innebar att duon fick spela extranummer.

Därefter var det dags för kaffe med lotteridragning. Som pris denna gång var det ägg som levererats från Jan-Olof ”Jolo” Larsson från Fullösa. Jolo fick också svara på lite kluriga frågor som ställdes av ordförande Kent Hulth.

Kent Hulth informerade om aktuella frågor som varit uppe i Götene Pensionärsråd GPR . Det görs en ombyggnad på Helenagården som innebär
ytterligare  boendeplatser.

Kent Hulth har varit i kontakt med ansvarig i kommunen och framfört klagomål på den dåliga snöröjningen i vinter.

Kent  uppmanar medlemmarna att komma in med önskemål om nya aktiviteter.

SPF kommer att finnas på  ICA den 17 april och då serveras det kaffe och det finns möjlighet att få information om föreningen.

Kent Hulth avslutade sedan mötet och hälsade välkomna till aprilträffen då Durbälgarna kommer att underhålla och Apoteket lämnar information.

SPF Skaraborg
Publicerad 2013-04-02

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas