Mora-Revy i repris
Landet runt | SPF Dalarna

Mora-Revy i repris

SPF Dalarna
Publicerad 2014-04-25

Onsdagens medlemsmöte lockade drygt 70 personer till Majstångsbacken.Före mötet underhöll George Stålberg med sitt fina pianospel och med många kända låtar. Lars-Åke Hansson hälsade alla välkomna och berättade samtidigt att Mora-Revyn började sin underhållning för 30 år sedan. Helen Brandt hade skrivit alla sketcher som framfördes idag. De som spelade revy denna eftermiddag var Karin Mjöberg, Iréne Axelsson, Sven Helgesson och Lennart Cans. De lade upp det som ett styrelsemöte med dagordning och tog sedan punkt för punkt, men inget beslut fattades, trots deras diskussioner och överläggningar. Lennart Cans kom in som stafettläkare och det blev många glada skratt ifrån publiken. Cans sade till en av patienterna att ”I morgon måste du ha ögonen öppna!” ”Varför det? frågade patienten””Jo, annars ser du ju ingenting”. De tog upp detta med tandläkarbesök, GI-metoden, Line-dance, aktiviteter och sena festkvällar och mycket mer. Aktörerna sjöng sedan en avslutningssång. De avtackades med en blombukett till var och en. Det blev en mycket trevlig och underhållande eftermiddag på SPF.

Bengt Johansson förrättade sedan lotteridragning och Alf Björkman, från Friskvårdskommittén, puffade för cykelturen den 7 maj och hoppades på stor anslutning. Lars-Åke Hansson, Resekommittén, berättade om aktuella resor.

Ordf. Stig Sjöholm, tackade alla som uppträtt i Mora-Revyn och alla som kommit för att se dem uppträda, trots det vackra vädret. Stig tackade också Festkommittén för deras arbete med både dukning och bakning av gott kaffebröd.

Pennfäktare Ing-Marie Kullander

SPF Dalarna
Publicerad 2014-04-25
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas