Landet runt | SPF Västerbotten

Revyresa i Sydporten

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-02-28

SPF Sydporten. 30 personer från Hörnefors reste med buss en fredagseftermiddag till Risliden. Huvudattraktionen var lokalrevyn ”En bra affär eller 2 timmar utan handling” med Risliamatörerna. Resenärerna sysselsattes med lite kluriga tankenötter, frukt, godis och lotteri under den relativt långa resan. En vältrimmad organisation såg till att den fullsatta salongen på 220 personer i MINI-Globen fick god mat och dryck före revyn.

En bit in på lördagsnatten var deltagarna hemma igen efter en vitsig underhållning och varierande upplevelser, delvis beroende på vissa snöproblem.

Eldsjälar framförde en proffsig revy för tjugonionde året. Skådespeleri, sång, musik, rekvisita och idéer på fyndiga och aktuella programinslag var imponerande. Allt från handling, äktenskapsgnabb, arbetsförmedling, hembränt, Presleymedley och bakterien Cryptosporidium fanns med. Scendekoren nyttjades optimalt. Återkommande TV-inslag ”Dags att göra en bra affär”, bidrog till att hela föreställningen flöt på i ett snabbt tempo. Se även http://svtplay.se/v/2673305/revy_i_risliden

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-02-28
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas