Roffas band från Vindeln på Månadsmöte i Flurkmark
Landet runt | SPF Västerbotten

Roffas band från Vindeln på Månadsmöte i Flurkmark

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-03-21

Roffas band från Vindeln underhöll när SPF Umeå Norra hade månadsmöte i Flurkmarks klubbstuga.

Trots, eller på grund av, en strålande vårvinterdag kom ett hundratal medlemmar till Umeå norras månadsmöte. OrdförandeSten Lindberghälsade alla välkomna och överlämnade därefter ordet till Göran Sundqvist och Dan Weinehall som representerade Tavelsjö Byanät.

Till Tavelsjö Byanät finns idag ca 600 medlemmar anslutna och öppnar inom kort en ny portal innehållande; Nyheter, kommande händelser, annonsering och info om bygden. Det ska även finnas möjlighet till seminarier och hjälp för ovana användare i form av mini kurser och mentorstöd. Göran lämnade även en kort redogörelse om ett pågående projekt om utökad äldreomsorg i Tavelsjö som föreningen TuRe tillsammans med Tavelsjö församling driver.

Därefter intog Roffas band scenen och bjöd på härlig musikunderhällning bestående av gamla godingar. Efter kaffe och gott ficka utdelade ordförande diplom till 5 hedersmedlemmar som under året fyller 85 år och som innebär gratis medlemskap. Sten informerade också från senaste KPR mötet bl.a om höjd färdtjänstkostnad. Mötet avslutades med lotteriförsäljning och dragning och Roffas spelade ytterligare några härliga melodier.

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-03-21

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas