Roten – den moderiktiga klubben
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten – den moderiktiga klubben

SPF Västernorrland
Publicerad 2012-10-23

Oktober. Hösten känns nära men just nu dröjer sig en känsla av sensommar kvar. Men visst står hösten bakom knuten om man kan säga så. Därför passar klubbens modevisning av höstens och vinterns kollektion för äldre väldigt bra kalendermässigt.

Efter klubbvisan och en kort inledning av klubbens ordförande hälsades Margareta Melander välkommen och nålades av Britt som ny medlem. Aftonens deltagande gäster välkomnades och därefter välkomnades Maria Johansson, Seniorshop, och hon visade höstens och vinterns klädmode. Härliga plagg i både skärning, färg och kvalitet, som verkligen passar oss med några år på nacken. Klubbens egna professionella mannekänger, Ingrid, Gerd, Anna-Greta, Anders och Sten, rörde sig elegant bland bord och
publik, ett 70-tal medlemmar. Man tog av jackan, vek upp, roterade elegant ett par varv .

Under hela visningen spelade vår egen medlem, Ove, lätt musik anpassad för just modevisningar på sin keyboard.

Aktörer avtackades av Britt med en blomma och fotades för ”ordningens skull” för bl. a. vår hemsida. Maria fick en stor applåd för sin presentation av aktörer och kläder. Även hennes medhjälpare maken Bosse fick del av applåden.

Nu tog fikastunden vid och under den cirkulerade listor för fest 2 november med temat Grekland, studiebesök på Sidsjöfastigheter 18 oktober, några
kurser och några teaterföreställningar liksom kyrkresan 2 december.

Under kaffestunden passade många på att botanisera bland alla kläder, många fler än de som visats av mannekängerna, och många medlemmar sågs bära med sig stora kassar med olika kreationer. Kanske ser vi någon på temafesten 2 november i sitt nyinköpta plagg.

SPF Västernorrland
Publicerad 2012-10-23

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas