Roten – klubben på modet
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten – klubben på modet

SPF Västernorrland
Publicerad 2013-10-14

SPF Club Roten har sedan många år haft en visning av höst- och vintermodet vid oktoberträffen. Så också i år trots att ett par av klubbens egna toppmannekänger på den manliga sidan, Anders och Sten, befann sig utomlands. Det ryktas att ett känt modehus i Paris fått upp ögonen för dem. Tyvärr kan saken inte bekräftas i dagsläget. Men Thorvald den hårfagre med många olika framtoningar i kalufsen och Bosse fyllde deras plats på ett proffsigt sätt.

Så två herrar och tre damer såg till att göra Seniorshops kläder all rätt. Medlemmen Ove Magnefors underhöll med passande toner på sin keyboard. Britt avtackade mannekänger, Ove  och Maria på Seniorshop med en ros.

Under den följande serveringen informerades om bland annat jubileumsfesten 25 oktober, adventsresa, bowling och kurs om läsplattan. Därefter inbjöds till stor shopping. Provande, färgval, passform, ja allt ventilerades i den stora klädutställningen.

Men höst? Ja det kändes inte riktigt så när man vandrade ut i den sköna aftonluften. Men SMHI säger ju att den är sen i år, så den kommer nog se`n i år. Så värmande plagg har sin plats även för en senior.

SPF Västernorrland
Publicerad 2013-10-14
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas