Roten dagen efter
Landet runt | SPF Västernorrland
Sju serviceglada medlemmar som gjorde allt för att skapa en trevlig fest, fr. v. Gerd, Hilding, Sture, Anders, Sten, Karin och Kerstin.

Roten dagen efter

SPF Västernorrland
Publicerad 2014-09-02

Club Roten i Sundsvall bjöd in till sin årliga Oskarsgala dagen efter den aptitretande rättens premiär för året. Nära 50 medlemmar tog chansen att i trivsam gemenskap uppleva den stämning som fermentad fisk kan skapa. Allt gick av stapeln detta år i Träffpunkten på Bågevägen.
Man började med en trivsam mingelstund och så småningom bjöd källarmästarna Anders och Sten till bords. Hilding hade, som chefsöppnare, det underbara nöjet att få inandas varje enskild burks specifika doft. Servicelaget i övrigt bestod av Gerd, Sture, Karin och Kerstin. Klubben var alltså självförsörjande i det avseendett.
När man under Marittas ledning i allsång öppnat med klubbens egen Oskarsvisa, hälsade ordföranden Gerhard välkommen och äntligen kunde den första tuggan smälta i munnen. Mmmm vilken premiär, vilken smak!
Länge och väl festades på huvudrätten och flera sånger sjöngs innan alla burkar tömts. Så småningom bjöds till kaffebordet där Stens & Anders hembakade underverk fanns att njuta av. Under kaffetår och fortsatt mingel passade klubbens lotterichef Sten på att förrätta dragning i dagens lotteri med fina vinster som gick till ett 20-tal lyckliga vinnare.
Tre timmar hade snart förflutit när klubbordföranden ånyo tog till orda. Nu för att kalla fram det arbetslag av klubbmedlemmar, som sett till att ännu en Oskarsgala kunnat genomföras. Anders, Sten, Karin, Gerd, Kerstin, Sture, Hilding. Här har sju proffsiga tjejer och killar arbetat lika många timmar från start till mål bildligt talat. Man fick diplom, ett stort och varmt tack och applåderades länge och väl.

SPF Västernorrland
Publicerad 2014-09-02
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas