Roten gästas av Fru Fortuna
Landet runt | SPF Västernorrland
Anders (t. v.) och Gerhard genomförde en högtidlig parentation

Roten gästas av Fru Fortuna

SPF Västernorrland
Publicerad 2015-01-20

Januari och årets första möte i Club Roten. Då hålls enligt mångårig tradition parentation över bortgångna medlemmar föregående år. Men allt började med att ordföranden välkomnade medlemmar och gäster till ett nytt verksamhetsår. Därefter välkomnades tre nya medlemmar som nålades av Anders.
Under den sociala fikastunden med kaffe och härlig smörgås gavs kort info och noterade man sig för några näraliggande aktiviteter, mårsmötesmåltid, poesihörnor och midvinterfest. Snart bjöds man in till aulan.
Där möttes man av hela tio tända ljus på podiet, symboliserande de medlemmar som under 2014 för alltid lämnat medlemsskaran. Gerhard läste namnet och släckte ett ljus för var och en, varefter en tyst minut hölls. Därefter läste Anders ett stycke passande poesi.
Till novembermötet 2014 hade sedan tidigt gjorts ett bildspel 2013, men då vi lyckades få Kate Almroth att berätta om lyslördag och julevent i Sundsvall inför julen 2014, så justerade vi i programmet. Bildspelet genomfördes nu och berättade under 35 minuter om allt som hänt i klubben 2013.
Lotteridragningen sköttes av Sten och Sonja och många bistods av Fru Fortuna denna första mötesafton 2015. Det bådar gott fortsättningen 2015.

SPF Västernorrland
Publicerad 2015-01-20
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas