Landet runt | SPF Västernorrland

Roten hälsade våren

SPF Västernorrland
Publicerad 2011-05-16

Men först den inledande fikastunden som öppnades med klubbvisan och välkomnande av gäster och nya medlemmar. Hela fem medlemmar blev ”stuckna” av Barbro när man fick sitt SPF-kännemärke fastnålat. Lite information med listor om besök på travet 13 maj och resa till hemligt mål 14 juni. Vidare ska vi samlas i stort sällskap i maj för att göra officiellt säsongsavslut i klubbens boulespelande. Därom kommer mer info i bland annat annons.
Dags att ta stegen till aulan där aftonens gästartister hade riggat upp sina prylar och nu bjöd in oss med Gärdebylåten. Sedan sjöng man unisont ”Det är våren” och hälsade den välkommen med ett leve.
Underhållarna Albert & Jacob (Lars Engström och Lennart Jacobsson) såg nu till att vi återigen avverkade en hel timme på en kvart. Senast var det med Alex på kasinots tisdagsklubb 22 mars. Tiden rinner iväg när man har trevligt och roas av fina låtar, bra musikanter och sångare och härlig poesi. Lennart Jacobsson (alias Jacob) läste på äkta ångermanländska då och då stycken ur Nicke Sjödins alster. Man avtackades med en vårvarm applåd.
Träffen avslutades med lotteridragning. Alla kände vi oss som vinnare även om vi inte bar med oss en vinst hem. Underhållning av nästan världsklass, vårvärme som slog emot oss på trappan, den blå himlen, det varma ljuset, den sista smältande snön. Allt stämde oss till glada och nöjda Rotensare.
Inskickat av Gerhard Cederberg

SPF Västernorrland
Publicerad 2011-05-16
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas