Roten klämmer plagg
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten klämmer plagg

SPF Västernorrland
Publicerad 2015-10-26

Rotens skickliga mannekänger fr.v. i bild Anna-Greta Zacco, Eva Eriksson, Anders Mähler, Sonja Almroth, Lucie Pierre och Sten Moberg samt SeniorShops Anki Eriksson.

Oktober, men även om solen lyser och temperaturen är hyfsat hög, så talar den höga luften om att det är höst. Då är det hög tid att skaffa något nytt till vintergarderoben. Dags alltså i klubben att tillsammans med SeniorShop ”servera” en inbjudande kollektion professionellt visad av klubbens egna mannekänger.

Dessförinnan välkomnade ordföranden Gerhard och vände sig särskilt till aftonens gäst. Information gavs om kommande många olika aktiviteter i form av studiebesök, utbildningar och en PUB-afton och listor fanns för att anmäla sig.

Först visades både vackra, sköna och praktiska kläder av våra mannekänger fr. v. i bild, Anna-Greta, Eva, Anders, Sonja, Lucie och Sten med upplysande information om varje plagg av Anki, SeniorShop. Mannekängerna vände, vred och snurrade när man gick mellan borden och stannade till när någon ville känna och rent av klämma på tyget, se detaljer eller bara säga några berömmande ord.

Efter visningen följde en stunds avkopplande samtal med eftersnack över en kopp kaffe och en ostsmörgås, men snart var kommersen i full gång.

SPF Västernorrland
Publicerad 2015-10-26
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas