Roten kör nya E4 och bron
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten kör nya E4 och bron

SPF Västernorrland
Publicerad 2013-05-31

Ja visst gjorde vi det. Men projektet är inte klart ännu på ett par år så hur gick nu det till? Jo ett 15-tal medlemmar besökte Trafikverkets visningslokal på Björneborgsgatan i Sundsvall, där man bokat in ett eget studiebesök.

Linnea Lång berättade om projektet och dess olika delar och entreprenader utifrån den stora golvkartan man skapat i lokalen. Därefter tog man filmsalen i besittning och där visades under en timmes tid hela projektet i dess olika delar i bilder som Linnea kommenterade. Fina och bra informerande bilder som professionella fotografer tar dagligen och redigerar för att man skall kunna följa projektets olika delar både i visningslokalen men även på Trafikverkets hemsida för just detta projekt.

Så kommer vi då till rubriken och den inledande textraden. Hur kunde vi köra nya E4-an redan nu? Ja riktigt så är det nog inte utan vi flög fram över projektet i lagom hastighet och såg hur väg och bro tar form från Myre i Njurunda till Skönsberg.

Men om två år då sätter vi oss i bilarna och gör en Club Roten-kortege för att just på vårt sätt inviga sträckan. Eller hur?

Tips: Du som har gäster hos dig under sommaren eller bara själv vill titta på projektet eller besöker Sundsvall i sommar så finns från och med midsommartid en ny visningsplats på Södra kajen, ungefär där Restaurang Ranchen låg. Den kommer att vara öppen varje dag enligt uppgift. Vi återkommer med mer info om det senare under rubriken ”Nyheter” på vår hemsida spfpension.se/clubrotensundsvall när vi fått närmare info från Trafikverket.

SPF Västernorrland
Publicerad 2013-05-31
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas