Roten lussar in julen
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten lussar in julen

SPF Västernorrland
Publicerad 2015-12-21

Snygga paket delade tomten ut i stor mängd.

Medlemmar i Club Roten står inför ett stort val. Åka till Nobelfesten i Stockholm eller njuta av klubbens luciasoaré denna torsdag 10 december. Att alla valde det senare är ett gott betyg på klubbens återkommande arrangemang vid årets sista stora sammankomst.

Först en sittning i aulan där årets luciatåg sjöng sig in i mörka salen och förgyllde tillvaron med ett antal sånger som förknippas med lucia och jul. Elever från Skvaderskolan, där klubben har sina träffar, uppträdde.

Därefter flyttade man till matsalen och startade med en varm glögg och pepparkakor varefter följde julgröt och skinksmörgåsar. Kaffe med godsaker serverades och helt plötsligt stod en äkta tomte vid namn Hilding i dörröppningen och pockade på uppmärksamhet. Och det fick han omgående när hjälptomtarna och klappspridarna Anders och Sten bar ut paketen, som sakta öppnades och man kikade in, öppnade lite till och där fanns den..

Ordföranden Gerhard gjorde sig så till tolk för styrelse och funktionärer och önskade alla medlemmar  en God Jul och ett Gott Nytt År.

I referatet av Luciasoarén förra året skrevs:  ”Allt fanns denna afton för att ge känslan av att nu är julen snart här. Nej, en sak fattades kanske. Fin, vit, mjuk snö, i lagom mängd för oss äldre. Men den kommer nog.”.  Och på samma sätt kan årets referat sluta. För ännu har vi ingen snö, men den kommer nog.

SPF Västernorrland
Publicerad 2015-12-21
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas