Roten lyssnar på Maitraiders
Landet runt | SPF Västernorrland
Fr. v. i bild Klas Ersson, gitarr, Roger Jonsson, trummor, Ylva Söderholm, sångsolist och Alexander Eriksson, keyboard. Ett par personer i gruppen hade förhinder att delta.

Roten lyssnar på Maitraiders

SPF Västernorrland
Publicerad 2013-09-16

Höst? Inte idag 12 september! Sommaren är med oss ännu några dagar då höst- och vinterprogrammet i SPF Club Roten presenteras.

Klubbvisan och så välkomnas medlemmar och gäster till terminens första klubbmöte. Höst- och vinterprogrammet delas ut och info sker om 20-årsjubileum 25 oktober, om bowling och kurs om läsplattan. Vivi-Ann påminde om stavgång och Maritta hade aktuella ämnen från förbundet att berätta om. Så följde enkel måltid med paj och tillbehör, följt av kaffe och godbit.

Strax förflyttning till aulan där gruppen Maitraiders riggat upp sina instrument. Nu spelade man åtta låtar för oss bl. a. Save tonight, Living in America, Emazing och Euforia. Maitraiders består av personer med lindrig utvecklingsstörning, förvärvad hjärnskada, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller psykisk ohälsa. Musikaliskt är man en homogen grupp där var och en behärskar sitt instrument, sin sångröst och roll i gruppen. Med varma applåder avtackades gruppen.

Nu återstod det stora lotteriet med bl. a. tio tvåkilos lingonpåsar. Som vanligt är det Sture som besökt de röda fälten i skogarna.
Dags att gå hem och sylta för några, kanske koppla av och njuta av en av de sista sommarkvällarna för andra.

SPF Västernorrland
Publicerad 2013-09-16
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas