Roten minns 2011
Landet runt | SPF Västernorrland
Maritta Selin sitter i förbundsstyrelsen och ger ofta nyttig info i klubben om hur SPF påverkar i viktiga samhällsfrågor.

Roten minns 2011

SPF Västernorrland
Publicerad 2012-11-13

Klubben samlade ett 50-tal medlemmar till novembermötet. Man öppnade med klubbvisan varefter två nya medlemmar, Inger och Kjell Söderlind, nålades och välkomnades i klubben. Under fikastunden med kaffe/te och härliga mackor med köttbullar i mängd och rödbetssallad, noterade man sitt deltagande i listor för Adventsresa 2 december och Luciasoare 13 december.

Efter en bensträckare och förflyttning till aulan tog Maritta till orda och gav några korta informationer om viktiga frågor på förbundsnivå. Sture, klubbens trafikansvarige, hade nyligen varit på kurs i distriktet och gav en hel del nyttig trafikinfo för både gående, cyklister och bilförare.

Så blev det då dags för ett bildspel, som till toner, text och bild, behandlade allt man haft för sig i klubben under 2011. Det varade hela 45 minuter och omfattade 24 olika aktiviteter. Det är det sjunde spelet som nu fullbordar de allra flesta händelserna i klubben från starten på 90-talet. Bildspelet för 2012 planeras redan och kommer att visas under hösten 2013.

Lotteridragning med många intressanta vinster avslutade träffen och så bar det av hemåt i den förunderligt sköna novemberkvällen.

SPF Västernorrland
Publicerad 2012-11-13

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas