Roten picknickar på Norra
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten picknickar på Norra

SPF Västernorrland
Publicerad 2014-06-09

Vi hade inte utlovat sol och värme när vi i början av året planerade vårens alla händelser, men just vår traditionella picknick på Norra berget är givetvis alltid i behov av sol och värme. Och man kan ju tro att väderguden har ett särskilt gott öga till oss. Vid årets upplaga 3 juni flödade solen värmande över hela vår stad. Och ett knappt 30-tal medlemmar vandrade upp till berget, några bara från parkeringen, andra med stavar ända från Haga.

Ur egen korg plockades allehanda godsaker upp och man kunde ana en viss nyfikenhet hos bordsgrannen över vad som doldes i vars och ens korg. Härliga blandningar av specialkomponerade menyer visade sig dyka upp på borden. Och med trevliga samtal, som ju alltid är legio vid Rotens sammankomster, så fanns förutom som vi svenskar älskar som samtalsämne, nämligen vädret och jämförande titt bakåt i åren, allt mellan himmel och jord bland annat områdets betydelse för Sundsvall.

Ett par timmar förflyter snabbt och när man skiljdes åt var tanken just nästa stora sammankomst, den årliga resan mot hemligt mål 10 juni i som vanligt soligt väder.

SPF Västernorrland
Publicerad 2014-06-09
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas