Roten rullar klot
Landet runt | SPF Västernorrland

Roten rullar klot

SPF Västernorrland
Publicerad 2013-04-25

Tätt på given i Club Roten. Hem från en tvådagarsresa till Mariehamn måndag och tisdag, årsmöte i distriktet för några av oss på onsdag och så ”provapåbowling” för många intresserade på fredag 19 april.

Sofia på Strike Club på Södra berget tog emot och välkomnade oss. Så blev det byte till bowlingskor. Efter en kort info av Sofia om regler och spel i vilken vår egen expert på området, Mia Jacobsson, deltog och kompletterade med viktiga upplysningar om klot, kroppsställning, vikten av att inte vrida kroppen i slaget utan låta klotet göra jobbet på banan.

Några av medlemmarna har tidigare bowlat för länge sedan. Takterna satt delvis kvar men ännu krävs mycken träning innan gamla tiders poäng kan nås. Några andra spelade för första gången och hör och häpna, resultaten blev förvånansvärt goda. Det lyste på tavlorna både av strikes och spärrar. Jättebra.

Efter en dryg timmes spel satte man sig till bords i serveringsdelen och fyllde på krafterna med antingen hamburgertallrik eller Ceasar sallad och dryck.

Så följde en rundvandring i övriga lokaler och här erbjuds verkligen möjligheter för trevlig samvaro med både olika spel och tävlingar.
Upptäck Strike Club!

Nu kommer med största säkerhet en bowlingsektion att bildas i klubben under ledning av vår expert Mia Jacobsson.

SPF Västernorrland
Publicerad 2013-04-25

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas