Samarbete mellan SPF Vattudalen och Strömsunds cruisingklubb
Landet runt | SPF Jämtland

Samarbete mellan SPF Vattudalen och Strömsunds cruisingklubb

SPF Jämtland
Publicerad 2013-08-22

Ett samarbetsprojekt mellan SPF Vattudalen och Strömsunds cruisingklubb är resultatet av en kontakt mellan idésprutan Nisse Pousettei SPF Vattudalen och styrelsen i cruisingklubben.
Första  delen i projektet ägde rum torsdag den 27 juni 2013 på kvällen, då klubben  bjöd med ”gamlingarna” i SPF Vattudalen att  som passagerare  åka med på en träff till Storfinnforsens café, dit också medlemmar från Ramsele cruisingklubb väntades.

Karavanen med de c:a 20 vackra bilarna och med de c:a 35 medåkande pensionärerna startade från Ströms vackra hembygdsgård, och efter ett varv runt samhället styrdes kosan i lugn cruisingfart via Ulriksfors mot Storfinnforsen, där alla avnjöt en god kopp kaffe och en generös räkmacka. Det snackades bilar och gamla raggarminnen, allt i en avspänd atmosfär. Alla uttryckte sin sympati för det lyckade initiativet, och man såg fram emot del två i projektet, då SPF:arna skall ställa upp och vara behjälpliga vid cruisingklubbens träff i Strömsund den 20 juli, då man förväntar sig besök av minst ett hundratal bilar.

SPF Jämtland
Publicerad 2013-08-22
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas