Landet runt | SPF Halland

Små föreningar fyller bussar tillsammans

SPF Halland
Publicerad 2011-02-24

Till ny ordförande i styrelsen valdes Karl-Åke Karlsson då föreningens ordförande Gunnar Johansson avböjt omval. Övriga ledamöter Dagny Larsson, Eva Hansson, Märta Larsson, Gunvor Holmström, Inga-Lisa Jonsson och Ulla Engman-Persson.
Föreningen har haft en livlig verksamhet och medlemmarna har gärna kommit på de fester och resor som ordnats och har varit uppskattade.
Resorna har inneburit teaterbesök, studiebesök, besök vid tunnelbygget under Hallandsåsen och studiecirklarnas resor till Ålesund, Skagen, Dalsland och egna landskapet Halland.
Friskvården har som vanligt samlat många deltagare som spelat boule, bingo och de som gått stavgång har som slutmål varje gång fått besöka olika intressanta platser. Mycket populärt och uppskattat.
Ett samarbete har inletts med de näraliggande SPF föreningarna Fagered-Källsjö, Gällared-Ullared och Gunnarp-Krogsered beträffande resor och fester, då det ibland är svårt för en liten förening att ensam fylla en buss eller en lokal. Genom detta samarbete får medlemmarna mera att välja på och de fester och resor som föreningarna hittills planerat har inneburit fulla bussar och lokaler. Närmast i tur står en resa till Åland och en vårfest i Gunnarp. Till sommaren sillafest i Ullared och sedan höstfest i Okome.
Avgående ledamöterna Gunnar Johansson, Astrid Andersson, Britta Johansson och Johanna Bengtsson, valberedningens avgående Ingvar Karlsson och Else Larsson samt avgående kontaktmannen för boulebanan Inga-Britta Persson avtackades med varsin blombukett.
Efter en gemytlig stund vid kaffebordet underhöll Limbra-kören från SPF Fagered-Källsjö med ett uppskattat sång- och musikprogram.
Signe Dahlberg-Persson

SPF Halland
Publicerad 2011-02-24

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas