Landet runt | SPF Värmland

SPF Köpingshus teaterresa

SPF Värmland
Publicerad 2014-10-30

Så var det dags för teater resan till Stockholm. Som vanligt så är bussen full av förväntande seniorer som denna gång skall se musikalen Livet är en schlager.

I första akten var scenen uppbyggd som höghus och orkestern, som i vanliga fall brukar sitta i ett orkesterdike, var utplacerade på olika balkonger i ett höghus. Denna akt speglade vardagen Mona (som spelas av Helen Sjöholm) går till sitt arbete som vårdbiträde. En dag så skickar hon in en låt i hemlighet till melodifestivalen som den cp-skadade David (som spelas av Jonas Helgesson) har skrivit.

Peter Jöback spelar Candy Darling och är Monas schlagertokige bror gör en fantastisk roll prestation. En annan som också har en stor roll är Monas make Bosse som spelas av Johan Glans.

I andra akten som då skall spegla hur det går till i melodifestivalen är helt annorlunda mot första akten. Här finns mycket intriger och som till slut leder fram till att Mona till slut berättar att det är David som har skrivit låten. När sista sångnumret hade avslutats så fick de stående applåder.

 Inga-Britt Lövelius

 

 

 

SPF Värmland
Publicerad 2014-10-30
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas