SPF Köpingshus upptaktsmöte
Landet runt | SPF Västmanland

SPF Köpingshus upptaktsmöte

SPF Västmanland
Publicerad 2011-10-27

1 september var det dags för årets första sammankomst. Det var drygt 100 seniorer som hade mött upp denna eftermiddag. Som vanligt vid höstupptakten så började vi med att inta en lunch och kaffe. Efter maten var det dags att lyssna till Lina och Camilla. Temat på dagens program var ”Kärleken en röd tråd” och det var Lina Adolphson och Camilla Ringquist som sjöng och berättade. Vid pianot satt Camillas son Elias.

Både Camilla och Lina läste en text före varje sång. Camilla började så var det Linas tur och så var det genom hela programmet. Camilla började med att sjunga ”La vie en rose”. Hon berättade att hon var inne i sin franska period så alla sånger hon sjöng var på franska. Lina började med att sjunga ”Höstvisa” av Tove Jansson. Camilla fortsatte med ett antal franska sånger bl a ”Hymne à l´amour”, ”La Foule” . Lina fortsatte med den svenska stilen med bl a” Sommaren sista ros”,  ”Nära”. Eftermiddagens underhållning avslutades  med ”From Both Sides Now”. Det var en mycket trevlig eftermiddag med många och långa applåder efter varje framträdande.

Efter ett mycket uppskattat framträdande så var det dags för lottdragning, och många var det som fick gå hem med vinster.

Inga-Britt Lövelius

SPF Västmanland
Publicerad 2011-10-27

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas