Landet runt | SPF Skåne

SPF-premiär för teater i Vejbystrand

SPF Skåne
Publicerad 2012-11-22

SPF i Barkåkra arrangerade i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan söndagen den 21 oktober 2012 teater på Sommarsol i Vejbystrand. Teaterstycket som gavs var Shirley Valentine, en monolog skriven av den engelska dramatikern Willy Russel.

Shirley Valentine handlar om en kvinna i 40-årsåldern som har upptäckt att hon tappat bort sig själv. Båda barnen är utflugna och mannen förväntar sig att markservicen skall fungera som den alltid gjort.Vart tog den unga självständiga kvinna vägen som hon en gång var?
Men en dag så blir hon erbjuden att få åka till Grekland med sin väninna Jane, något som får lavinen att starta..Denna inbjudan får Shirley att våga ta det språng som hon inte har vågat ta tidigare i sitt liv.
 
Denna härliga och roliga monolog där vi kunde känna igen oss själva spelades av Catherine Jeppsson, en skådespelerska med mångårig erfarenhet från  bl.a. Helsingborgs och Stockholms stadsteatrar, Örebro länsteater och Bohusläns teater.

Föreställningen fick ett varmt och entusiastiskt mottagande av publiken och avslutades med en gemensam måltid för de ca 75 personer som deltog.
 
Hans Bengtsson
Ordförande
SPF Barkåkra

SPF Skåne
Publicerad 2012-11-22

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas