SPF Seniorboende i Gävle
Landet runt | SPF Gästrikland

SPF Seniorboende i Gävle

SPF Gästrikland
Publicerad 2014-06-23

SPF Seniorboende i Gävle är ett samarbete mellan de sex SPF Föreningarna i Gävle och har sedan 2010 arbetat med detta projekt.

Efter sommaren tas första spadtaget i vad som kommer att bli Humanas första boende i egen regi. Det nya boendet kommer att byggas i centrala Gävle med närhet till både service och kommunikationer. Boende byggs i anslutning till trygghetsboende och seniorboende. Humana kommer förutom att driva boendet också ha hemtjänst i kvarteret. De första boende beräknas kunna flytta in under våren 2016.

– Vi ser fram emot att erbjuda ett boende av yttersta kvalitet fyllt med liv och aktiviteter. Extra roligt är ett nära samarbete med SPF där vi tillsammans vill arbeta för att fylla kvarteret med service och utbud för ett aktivt liv, säger Eva-Lotta Sandberg, ansvarig för Humanas äldreomsorg. Att bygga upp ett boende från grunden och helt sätta vår egen prägel ger oss möjlighet att skapa ett boende utöver det vanliga.

Förutom mycket utrymme för samvaro och aktiviteter byggs även ett tillgänglighetsanpassat SPA med bastu och relax för de boende. Måndag 23:e juni kl 10 håller SPF en pressträff med anledning av det nya boendet och Humana är med på plats.

Hans Ström
SPF Ankaret

SPF Gästrikland
Publicerad 2014-06-23

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas