SPF Snöstorpsveteranerna har haft en mycket uppskattad Vårlunch
Landet runt | SPF Halland

SPF Snöstorpsveteranerna har haft en mycket uppskattad Vårlunch

SPF Halland
Publicerad 2014-04-04

SPF Snöstorpsveteranerna har haft en mycket uppskattad Vårlunch för 125 personer, där föreningens ”Maggans kockveteraner” tillsammans med sin duktiga ledare Margareta Persson stod för mat och arrangemang. Förrätt: Räk- och laxbakelse på kavringsbotten, Varmrätt: Helstekt fläskytterfilé med potatisbakelse och gräddsås, Dessert: Pannacotta med vit choklad under hallontäcke och därefter kaffe och kaka serverades. Borden var vackert och trevligt dukade med olika teman som alla hade anknytning till föreningens olika aktiviteter (Stickcafé, golf, vinprovning, stavgång, promenader, matlagning, läsecirkel och kortspel.)

Ordförande Ann-Margret Nilsson tackade kockveteranerna med en blomma för en fantastiskt god och vällagad lunch. Deras ledare Margareta Persson fick en bukett blommor för sin bedrift och sitt engagemang med att lära dessa ”herrar” att laga mat och att sköta dukning och servering och dessutom till så många.

Alla såg fram emot en ny träff med vårlunch till nästa år.

Föreningen har även haft Kick Off för styrelseledamöter och övriga funktionärer. Föregående års idéer redovisades och flera av dessa var genomförda. Många nya bra förslag, tips och idéer om tema för månadsträffar, resor, studiebesök och aktiviteter kom fram. Styrelsen och reseansvariga har nu att jobba vidare på dessa förslag.

/Monica Andersson

SPF Halland
Publicerad 2014-04-04
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas