SPF Snöstorpsveteranerna har haft en mycket uppskattad Vårlunch för 125 personer, där föreningens ”Maggans kockveteraner” tillsammans med sin duktiga ledare Margareta Persson stod för mat och arrangemang. Förrätt: Räk- och laxbakelse på kavringsbotten, Varmrätt: Helstekt fläskytterfilé med potatisbakelse och gräddsås, Dessert: Pannacotta med vit choklad under hallontäcke och därefter kaffe och kaka serverades. Borden var vackert och trevligt dukade med olika teman som alla hade anknytning till föreningens olika aktiviteter (Stickcafé, golf, vinprovning, stavgång, promenader, matlagning, läsecirkel och kortspel.)
Ordförande Ann-Margret Nilsson tackade kockveteranerna med en blomma för en fantastiskt god och vällagad lunch. Deras ledare Margareta Persson fick en bukett blommor för sin bedrift och sitt engagemang med att lära dessa ”herrar” att laga mat och att sköta dukning och servering och dessutom till så många.
Alla såg fram emot en ny träff med vårlunch till nästa år.
Föreningen har även haft Kick Off för styrelseledamöter och övriga funktionärer. Föregående års idéer redovisades och flera av dessa var genomförda. Många nya bra förslag, tips och idéer om tema för månadsträffar, resor, studiebesök och aktiviteter kom fram. Styrelsen och reseansvariga har nu att jobba vidare på dessa förslag.
/Monica Andersson