SPF Snöstorpsveteranernas 83+-träff
Landet runt | SPF Halland

SPF Snöstorpsveteranernas 83+-träff

SPF Halland
Publicerad 2014-05-09

SPF Snöstorpsveteranerna har haft träff för 83+ medlemmar. Ordförande Ann-Margret Nilsson hälsade alla välkomna. Styrelseledamöterna presenterades och information om föreningens olika aktiviteter gavs.

Information gavs även om, att ett projekt av SPF Snöstorpsveteranerna med Margaretha Persson och hennes kockveteraner och singeldamer är slutfört. Resultatet är en kokbok ”Guldkant på vardagen” av Margaretha Persson. Boken visades och beundrades. BOKSLÄPP av kokboken kommer att ske vid en grillfest på Gården Ön i mitten av maj. En fantastiskt fin bok med bra recept och tips. En eloge till Margaretha som lagt ner ett enormt arbete med boken.

Därefter bjöds det på en uppskattad underhållning av KAOS, en grupp om fem musiker från Simlångsdalen. Alla deltog vi flitigt i allsången. Avbrott i underhållningen gjordes för ett gammaldags kaffekalas med 9 sorters underbart goda hembakade kakor. Därefter fortsatte underhållningen. Träffen avslutades med ”ett ord på vägen” av ordförande Ann-Margret Nilsson.

Monica Andersson

 

SPF Halland
Publicerad 2014-05-09
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas