SPF Snöstorpsveteranernas höstupptakt med skaldjur och trolleri
Landet runt | SPF Halland

SPF Snöstorpsveteranernas höstupptakt med skaldjur och trolleri

SPF Halland
Publicerad 2013-08-20

Egna medhavda skaldjur förtärdes tillsammans med de tillbehör som bland annat värdinnorna ordnat, såsom pajer, ostar, bröd, frukt, grönsaker med mera. Stämningen var hög och blev än bättre av att trollerikonstnär Anton Fast underhöll. När man trodde man visste hur han gjorde så var det inte alls så, ordentligt lurade blev vi. Flera av föreningens medlemmar bjöds upp på scen för att medverka.

Ordförande Ann-Margret Nilsson informerade om kommande evenemang, (Jubileumsbanketten på Tylöhus 5/9) resor, (Göta kanal, Göteborgsoperan, Göteborg och TV-inspelning, Lunch på Gudmundsgården samt Julresa till Sägnernas hus), studiebesök, (BilMånsson, Västergård i Röinge) studiecirklar (Läs och Res om/till Rügen, läscirkel, stickcafé, foto/datakurs, kurs i vinkunskap, matlagningskurs-fortsättning för herrar, lunchträffar för 5 singeldamer,  med mera.) Klubbmästerskap i Golf, minigolfträff på Japans golfbana 21/8.

Margareta Persson informerade om matlagningsprojektet som ska resultera i en kokbok. Projektet går ut på bland annat de matlagningscirklar för manliga pensionärer Margareta haft under några år, där deras erfarenhet, kunskap och val av rätter skall återges i en kokbok. ”Kan de – kan vi!”. Avsikten är att inspirera andra manliga pensionärer till att intressera sig för matlagning.

Träffen avslutades med kaffe och kaka och med ”ett ord på vägen” av ordföranden.

 

 

 

SPF Halland
Publicerad 2013-08-20
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas