Revyprofiler på Toarps möte
Landet runt | SPF Älvsborg Södra

Revyprofiler på Toarps möte

SPF Älvsborg Södra
Publicerad 2012-05-08

SPF Toarp  har haft sitt ordinarie månadsmöte i Äspereds församlingsgård.  Ordförande Gert Götesson hälsade 80-talet medlemmar välkomna. Revyprofilerna Lena Öjler och Göran Sandberg stod för underhållningen med sång, musik och sketcher. De har båda har uppträtt i många revyer. Efter ett uppskattat program serverades kaffe med dopp och därefter lotteridragning med fina vinster.

Mötesförhandlingar: En inbjudan från Britt-Marie och Rune Hedendahl att den 21 maj besöka deras odling av bl a 250 sorters tomater.

PRO i Dalsjöfors har anordnat en Gökotteresa den 3 maj till Göteborg som även SPF:are kan delta i.

Ordförande Gert Götesson rapporterade att det varit stämma i SPF Södra Älvsborg Distrikt och SPF Toarp fick motta ett pris i medlemvärvartävlingen.

Det var även distriktsfinal i veteranvetartävlingen och det var, efter en jämn kamp, var det lag Bogesund som blev distriktsmästare och får gå till den stora finalen som i höst avgörs på Ålandsfärjan Cinderella.

Friskvårdsombuden har varit på konferens i Rångadala. Ämnet var ” Balansera rätt – undvik fallolyckor”. För SPF Toarp deltog Elsa Samuelsson och Ingbritt Götesson.

SPF Bogesund bjöd in till distriktsmästerskap i golf i Ulricehamn den 29 maj och tillsammans med PRO anordnar de även seniordanser i Timmele.

Studieombudet Bert Gissberg informerade om förslagen till höstens studiecirklar.

Nästa månadsmöte är en Gökotta den 14 maj på Hofsnäs Herrgård med bl a kaffe och frukostfralla och tipspromenad. Anmälan till Irene Persson senast den 5 maj.

 

På bilden ser vi 1 ördförande Gert Götesson tackar Lena Öjler och Göran Sandberg för underhållningen och överlämnar en ros.

SPF Älvsborg Södra
Publicerad 2012-05-08
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas