SPF Värmlands golfresa till Bonalba i Alicante
Landet runt | SPF Värmland

SPF Värmlands golfresa till Bonalba i Alicante

SPF Värmland
Publicerad 2014-10-21

Den 5 och 12 oktober startade 24 spf:arers golfresa till soliga Bonalba i Alicante. Efter incheckning på vårt hotell Bonalba golf resort åt vi en gemensam middag för att lära känna varandra.
Första dagen bekantade vi oss med omgivningarna, några av oss åkte in till Alicante för att se båtarna som skulle delta i Volvo Ocean Race, båtarna låg förtöjda i hamnen, vi hade tur att starten i VOR skulle gå från Alicante under veckan, intressant och trevligt. Den svenska båten SCA består av enbart kvinnlig besättning, dom har en tuff uppgift att segla jorden runt innan dom går i land i Göteborg om ett knappt år, det ska bli intressant att följa, jag hoppas dom vinner racet över killarna (hoppas ni övriga tycker som jag).
De flesta av oss besökte hamnen under veckan. Starten gick den 11 oktober, men den missade vi att se efterom vi då hade golftäving. För den seglingsintresserade kan man följa racet under www.volvo.com och Volvo Open Race
I övrigt under vår första vecka spelade vi 4 golfronder med olika tävlingar. Easton Golf som var researrangör anordnade 3 tävlingar varav den sista var en lagtävling Easton Golf Classic, den vanns av Gudrun Grim, Bo Jonsson, Tommy från Dalarna samt jag själv.
Bland SPF Värmlands deltagare utsågs dessuton veckans golfare och stolt vinnare första veckan blev Lars Wallgren från Sunne. Lars spelade stabilt på de tävlingar som ingick i veckans golfare. Grattis säger vi till Lars.

Hela veckan gick i solens tecken så vi kunde sola och bada när vi inte tillbringade dagarna på de vackra golfabanorna eller gjorde egna utflykter. Nu väntar vi på flera deltagare från Värmland som ska vara med sista veckan i Bonalba, därefter väntar en ny härlig vecka på golfbanorna.
Veckan började med vackert väder, men tisdagens tävling fick genomföras i regn men som slutade efter halva ronden, därefter soligt och varmt resten av dagarna. Veckans SPF golfare blev denna veckan Yngve Andersson från Karlstad och Bryngfjordebns golfklubb. Grattis även till dej Yngve.
Under veckan anslöt en grupp från Göteborg, trevliga SPFare som vi lockade till allsång på Casinot i Alicante, vilket uppskattades av alla deltagare som var där.

Nu har vi landat till höstrusket här hemma och får se fram emot kommande säsong och kanske en ny golfresa för våra SPFare nästa höst.

Vi kan som avslutning konstatera att det viktigaste är inte att vinna en golftävling utan det är att träffa nya trevliga vänner som vi ks,nske kan fortsätta att knyta kontakt med på hemmaplan.

Svinga lungt önskar Lena

SPF Värmland
Publicerad 2014-10-21
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas