SPF Västervik firade 25-årsjubileum
Landet runt | SPF Kalmar
Spf-ordf. från Tjustbygden Ivar Svensson, från Hjortedbygden Valdy Ohlsson och representant för SV Lotta Carlsson gratulerar

SPF Västervik firade 25-årsjubileum

SPF Kalmar
Publicerad 2013-12-18

Över 200 medlemmar och inbjudna gäster fick uppleva en härlig kväll i Bryggaren när SPF firade 25 år.

I sitt hälsningstal kunde ordförande Harriet Larsson hälsa Distriktsordförande Chatrine Pålsson Ahlgren, vice DO Sivert Bergström, Kommunalrådet Harald Hjalmarsson,ordförandena från SPF Tjustbygden och SPF Hjortedbygden Valdy Olsson och Studieförbundet Vuxenskolans representant  Lotta Carlsson välkomna. De tidigare ordförandena Åke Wiman, Lars Larsson och Barbro Johansson hörde också till de speciellt inbjudna gästerna. Harriet hade också glädjen att få hälsa vår 1000:e medlem Agneta Törnberg välkommen med en vacker blombukett.

SPF-Kören under ledning av Sven-Erik Jakobsson underhöll med sånger och dikt. Vice ordförande Ola Ålstam hade dykt ner i Föreningsarkivet och tagit fram en historik över föreningens 25 år.

Så var det gästernas tur att framföra gratulationer. Distriktsordförande Chatrine Pålsson Ahlgren uppvaktade med penninggåva från Distriktet och Kommunalrådet Harald Hjalmarsson uttryckte sin förhoppning om att föreningen fortsätter i sina strävanden att hålla sina medlemmar friska genom det innehållsrika utbudet föreningen bjuder sina medlemmar på och överlämnade en penninggåva från Kommunen. Efter förrätt och lättare underhållning av Västerviks Glapack serverade Stadt en rykande varm varmrätt till alla. Så tog ordförandena från SPF Tjustbygden Ivar Svensson och SPF Hjortedbygden Valdy Olsson till orda och överlämnade blommor,  ”Nostalgisk återblick från Tjust” som kan ligga till grund för en cirkel om bygden samt penninggåva till Canserfonden. Lott Carlsson Från Vuxenskolan stod i tur och gav en vacker blomsteruppsättning och generöst kulturbidrag. Nu var det dags att sätta sig till rätta för nu blev det svängigt när Västerviks Glapack bjöd på en bejublad show!

Till kaffet tog Lars Larsson till orda och tackade för maten och Barbro Johansson gav föreningen en bok om hennes bygd som kan bli till en cirkel och ett besök med Barbro som ciceron i kungliga huvudstaden. Ordförande Harriet Larsson avslutade kvällen med tack till Stadt och Lillemor med personal som förgyllt kvällen med vackert dukade runda bord och bra service, till Bryggaren som alltid ser till att vi får den bästa ”assistans” och till Länsförsäkringar för generöst bidrag samt alla medlemmar som på olika sätt bidragit till att kvällen blev så lyckad.

Harriet Larsson

SPF Kalmar
Publicerad 2013-12-18
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas