Stampa takten underhåller
Landet runt | SPF Västerbotten
Stampa takten.

Stampa takten underhåller

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-11-01

SPF Kontakt har haft höstens första månadsträff på kyrkstugan.  Aina Nygren kunde hälsa ett sextiotal medlemmar och ett speciellt välkommen till orkestern Stampa takten. Den består av fem välsjungande och musikaliska herrar vid namn Stig Gustafsson, Rolf Eckeskog, Nils-Gunnar Granberg, Lennart Teglund och Kjell Nilsson som underhöll med blandad repertoar från gammtjoa till religiös musik. Vår trofaste dragspelare Göte Karlsson anslöt sig också till gruppen. Gästerna fick lite huvudbry genom att lösa det melodikryss som Aina totat ihop utifrån det spelprogram som Stampa takten bjöd på. Då de flesta låtarna var välkända så nynnades det med lite här och var bland borden.
I samband med fikat som ett gäng damer och herrar från Näsmark-Öredalen stod för informerade Laila Johansson om kommande Livslustdagar och att studiecirkeln ”Äldres hälsa” nu äntligen är på gång.
Lotter såldes och många deltagare blev lyckliga vinnare. Träffen avslutades med att Aina påminde om kommande månadsträff och tackade gästerna och då särskilt medlemmarna i Stampa takten för den fina underhållningen och damerna och herrarna i köket för gott fika.

Text Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2011-11-01
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas