Till Nerja i Spanien
Landet runt | SPF Västerbotten

Till Nerja i Spanien

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-12-03

Den 8 november reste 22 av SPF Guldstadens medlemmar till semesterorten Nerja i södra Spanien, 5,8 mil öster om Malaga. Boendet var på lägenhetshotellet ”Pepe Rico” nere mot ”Balcon de Europa”. Hotellet drivs av svenskan Eva Linell och med gruppens storlek blev hotellet fullbokat. Reseledare var Guldstadens egen Anitha Hedlund Nyström, som arrangerat och ledde gruppen under de elva dagarna på semesterorten.
Programmet under besöket var mycket skiftande där vissa dagar och kvällar var med gemensamma aktiviteter och andra, där var och en i små grupper kunde utforska Nerja och kringliggande platser. En genomgående aktivitet under hela besöket var dock förmiddagarnas boulespel på Nerjas stora spelplan. De stora attraktionerna som besöktes var de berömda palatsen i Alhambra, Frigiliana, ”den vita staden” och Nerja-grottorna, som är Europas största grottsystem och mycket mäktiga. Tre uppskattade konserter avnjöts, flamencomusik- och dans samt storbandsjazz.
Med denna utforskning av den mycket pittoreska orten Nerja är det bäddat för fler SPF-resor hit och till andra intressanta platser i Europa.
Astor Wikström
Skellefteå

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-12-03

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas