Landet runt | SPF Kronoberg

Traditionell försommarfest på Olles loge

SPF Kronoberg
Publicerad 2011-08-10

Den har blivit något av en tradition, som grundats av vår ordförande Sune Nilsson. Detta är en efterlängtad händelse i vår förening. Den avslutar vårens aktiviteter men är också en upptakt på sommarens fröjder.
Sune organiserar hela denna fest och lägger själv in sillen. Med hjälp av den övriga styrelsen genomför han sedan arbetet och kan så servera sill, nypotatis, gräddfil och därefter jordgubbar och vispgrädde. Något senare, som avslutning, kaffe och kaka.
I år hade hela 114 medlemmar kommit till Olles loge i Stränghult, söder om Älmhult. Medlemmarna från Virestad och Häradsbäcks SPF-avdelningar var också inbjudna.
Efter maten var det dags att dansa till eminenta Scenior’s orkester från Växjö. Dessa spelar just sådan musik som vår åldersgrupp gillar att dansa efter. Och dansade gjorde man så det stod härliga till. När musiken spelar upp glömmer man lätt sina krämpor.
Mot kvällen avslutades med lottförsäljning och några medlemmar var extra nöjda när de fick hämta välkomna vinster. Tacket till Sune och de övriga i styrelsen framfördes av Ingrid Johansson från Virestad och så var det dags att avsluta kvällen och återvända hem.
Inskickat av Bengt Gustavsson
[fblike}

SPF Kronoberg
Publicerad 2011-08-10

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas