Tre Äss firade Lucia
Landet runt | SPF Älvsborg Södra

Tre Äss firade Lucia

SPF Älvsborg Södra
Publicerad 2012-01-04

Att få besök av Borås Kulturskolas Lucia med tärnor är en av julens höjdpunkter. Skön sång i stämmor, säkert framförda av dessa musikaliska flickor är en upplevelse!
De som fick nöjet att uppleva detta var ett 70-tal SPF:are från Tre Äss, som samlats i Sandhults församlingshem denna mörka decemberkväll. Före Luciatåget serverades en delikat jullandgång. Alex och Jan-Anders underhöll med musik och julsångerna bidrog alla med. Ett stort lotteri med massor av skänkta vinster hade även dukats upp.

När sedan tomten Åke Caarp själv dök upp under det att alla sjöng en tomtevisa, var succén given. Viktor Rydbergs ”Tomten” framfördes i en specialversion med alludering på föreningens resor och andra trevliga arrangemang under året.
Ordföranden Sven Fagerberg tackade programkommittén, och alla andra som varit engagerade i kvällens program, för ett fint arbete. Han informerade om  planerade resor och att vårprogrammet distribueras före årsskiftet. 2012 års första möte blir den 17 januari i Sandhults församlingshem.

Avslutningsvis sjöngs Stilla Natt och sedan önskades alla en God Jul och ett Gott Nytt År.

Bilden visar Åke Caarp läsandes ”Tomten”

SPF Älvsborg Södra
Publicerad 2012-01-04

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas